Tegyünk együtt
a környezetünkért!

 

A NaturAqua-nál a környezetvédelmet kiemelt ügyként kezeljük, hiszünk a kis lépésekben, amelyek nagy eredményekhez vezetnek. Fenntartható környezetünkért vezettük be palackgyártási folyamatainkba a csavarható palackot, valamint az újrahasznosítható és lebomló anyagokból álló PlantBottle-t.

A NaturAqua nemcsak a fogyasztók elégedettségére gondol, de közös jövőnkre is. Ezért újragondoltuk palackjaink összetételét: a 100%-ban újrahasznosítható palackok most akár 25% növényi eredetűek*. Így, ha a NaturAqua ásványvizeket PlantBottle csomagolásban választod, úgy segíthetsz a környezeteden, hogy észre sem veszed!

Remek dolog, hogy egyre inkább a mindennapjaink részévé válik a szelektív hulladékgyűjtés. Viszont pont emiatt bizonyára számodra is jól ismert a folytonos küzdelem az üres ásványvizes palackokkal, amiket az ember próbál a lehető legkisebbre összepréselni, hogy minél kevesebb helyet foglaljanak a tárolóban.

Mivel számunkra fontos, hogy a környezetvédelem a mindennapokban is szerepet kapjon, ezért az új könnyen csavarható palackjainkat úgy terveztük meg, hogy – a hagyományos palackjainkkal ellentétben – egy könnyed mozdulattal kisméretűvé lehessen őket összecsavarni**.
És hogy ez miért jó? Így nem kell többet küzdened a palackok összenyomásával, és az új csomagolás segítségével a szelektív hulladékok gazdaságosabb gyűjtését is elősegíted!

* Az 500ml-es NaturAqua termékek esetén.
** Az 500 ml-es szénsavmentes NaturAqua termékek esetén.